FUN DAY 25.7.2018 - kivaa tekemistä 13-25 -vuotiaille tytöille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille.

Fun Day on kivan tekemisen päivä, joka on suunnattu 13-25 -vuotiaille tytöille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Päivän aikana Oranssilla ja Suvilahdessa ulkona on useita työpajoja, joissa kokeillaan liikunnallisia ja luovia harrastuksia matalalla kynnyksellä. Työpajat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua pajoihin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan, tervetuloa mukaan!

Haluamme, että osallistujilla on Fun Dayssa kivaa ja turvallista. Tulethan siis mukaan toisia kunnioittaen ja muille tilaa antaen. Tehdään yhdessä kaikille hauska päivä!

Tiloissa on sukupuolineutraali ja esteetön WC. Oranssin 1. kerroksessa oleviin työpajoihin pääsee liikkumaan esteettömästi. Tapahtuma on maksuton.

PAIKKA: Oranssi, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 sekä Oranssin ja DIY-skeittiparkin viereinen ulkoalue
KULKU: Kalasataman puolelta.
AIKA: ke 25.7. klo 12-18

TYÖPAJAT ULKONA ORANSSIN LÄHELLÄ

* Katutaide
klo 12-16, Mimmit peinttaa

* Parkour
klo 12-16, Suomen Parkour

* Sirkus
klo 14-16, Sirkus Magenta

Sirkus Magentan matalan kynnyksen työpajassa voit kokeilla esimerkiksi erilaisia jongleeraus- ja tasapainovälineitä kuten pallo, keila, diabolo, poi ja slackline. Jos haluat kokeilla jotain vielä kehollisempaa, myös pariakrobatia on työpajassa mahdollista! Etenemme osallistujien toiveiden mukaan. Ennakkotaitoja sirkuksesta ei tarvitse olla.

* Skeittaus
klo 14-16, Tyttörullalautailijat

* Roller Derby
klo 12-18, Helsinki Roller Derby

TYÖPAJAT SISÄLLÄ 1. KERROKSESSA

* Soitintyöpaja
Klo 12-18, Girls Rock! Finland

* Sarjakuvaa omasta elämästä -työpaja
klo 13-16, Suomen sarjakuvaseura
HUOM! Tulethan ajoissa paikalle, tähän pajaan mahtuu vain noin 10 osallistujaa.

Tule tekemään sarjakuvapienlehti sarjakuvataiteilija Apila Pepitan opastuksella. Jokaisen elämästä löytyy kokemuksia ja tarinoita, jotka ovat jakamisen arvoisia. Arkisetkin hetket tuovat muille kosketuspintaa. Sarjakuvan avulla tarinat saa esiteltyä yhdistellen kuvaa ja tekstiä. Aiempaa kokemusta sarjakuvien teosta ei tarvitse olla! Työpajan aikana tehdään kahdeksansivuinen pienlehti.

TYÖPAJA SISÄLLÄ 2. KERROKSESSA

* Mimmit räppää
Kellonajat ja muut tiedot tarkentuvat pian!


Fun Dayn järjestävät yhdessä Oranssi ry, Suomen Parkour ry, Suomen Sarjakuvaseura ry, Girls Rock! Finland eli Tyttöjen rokkileiriyhdistys ry, Tyttörullalautailijat ry, Mimmit ry, Sirkus Magenta ja Helsinki Roller Derby -seura.

Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki. Fun Day on osa Helsinkin kaupungin ideahaussa mukana olevan harrastusverkostohankkeen kehitystyötä.

*

Katso tapahtuman tarkemmat tiedot sekä mahdolliset muutokset Facebookista: https://www.facebook.com/events/1085668504926281/

Fun Day 25.7.2018Fun Day 25.7.2018