HAKU PÄÄTTYNYT! Yksiö vapautuu Kumpulassa 1.10.2017

VAPAUTUVAT ASUNNOT:

HAKU PÄÄTTYNYT!

VUOKRALLE TARJOTAAN 1.10.2017 ALKAEN 28m² YKSIÖ KUMPULASSA

Oranssin puukerrostalossa Helsingin Kumpulassa, osoitteessa Bengalinpolku 1 E 17, vapautuu 1.10.2017 alkaen 28 m² yksiö. Asunnon vuokra on 355,22 €/kk. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö ja internetyhteys.

Asuntoa voivat hakea kaikki alle 25-vuotiaat nuoret ja nuoret perheet, joista ainakin toisen aikuisen on oltava alle 25-vuotias.

Asuntoa voi hakea vain HENKILÖKOHTAISESTI osoitteessa Bengalinpolku 1 seuraavina hakuaikoina:

PERJANTAI 8.9. klo 16-20

LAUANTAI 9.9. klo 12-16

Ainostaan ylläolevina aikoina paikan päällä henkilökohtaisesti täytetyt hakemukset otetaan huomioon asukasvalinnassa.

Asuntoon valittavan hakijan tulee varautua esittämään viimeksi vahvistettu verotustodistuksensa.

HUOMIOITHAN!

Oranssiasuminen on yhteisöllistä ja asukkailta edellytetään aktiivista osallistumista omasta asuinympäristöstään huolehtimiseen. Asukkaiden tulee myös osallistua yhteisiin kokouksiin, joissa keskustellaan ja päätetään yhteisön asioista. Asukkaat jakavat yhteisesti vastuun pihatöistä, yhteisten tilojen siisteydestä ja osallistuvat talojen ja asuntojen kunnossapitoon ja remontointiin. Asukkaiden omatoimisuuden vuoksi vuokrataso voidaan pitää alhaisena, mutta tavanomaiseen vuokra-asumiseen verrattuna asuminen Oranssilla vaatii paljon työtä ja aikaa.

Oranssin asunnot sijaitsevat vanhoissa suojelluissa puutaloissa, joissa varustelutaso ja asumismukavuus eivät vastaa monia vuokra-asumisen moderneja standardeja.

Oranssin asuntoja voivat hakea alle 25-vuotiaat nuoret ja nuoret perheet, joissa ainakin toinen vanhempi on alle 25-vuotias.

Tärkeimpiä valintakriteerejä ovat ikä, tulot, asunnontarve ja kiinnostus Oranssin omatoimista ja yhteisöllistä asumismuotoa kohtaan. Välityspalkkioita ei ole eikä asumisaikaa ole rajattu. Uusien asukkaiden luottotietoja ei tarkisteta, eikä takuuvuokraa pyydetä.

Oranssin asuntoja ei jaeta jonotusperiaatteella. Jokaiseen asuntoon haetaan erikseen täyttämällä hakulomake hakuaikana henkilökohtaisesti kohteessa, jossa vapautuva asunto sijaitsee. Hakulomaketta ei siis voi lähettää postissa eikä sähköisesti. Hakemukset käsitellään asukaskokouksessa luottamuksellisesti.

Talon asukkaat tekevät esityksen uudesta asukkaasta. Tarvittaessa hakijalta voidaan pyytää lisätietoja tai hänet voidaan kutsua haastatteluun. Lopullisen päätöksen asukasvalinnasta tekee Oranssi Asunnot Oy:n hallitus. Valituille asukkaille ilmoitetaan valinnasta ja heidän täytyy esittää viimeksi vahvistettu verotodistus ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

 

Lisätietoja: pyry.rechardt@oranssi.net