ORANSSIFEST 2017

Oranssifest tulee taas!

Kymmenettä kertaa järjestettävillä festareilla on tarjolla elävää ja kuollutta musiikkia, performanssia, sirkusmeininkejä, saunomista sekä vegaaninen brunssi. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön, eikä kyllä syrjintäkään kiinnosta. Savukone on rikki. Varmaan jotain pikku naposteltavia ja kaffetta ja teetä ja limppariakin vois olla tarjolla.


Ohjelma:
TI 21.11. - Avointa sirkustreenailua ja tulenpyöritystä klo 18-21, vapaa pääsy. https://www.facebook.com/events/140941689798899/

KE 22.11. - Avantgarde Obscura tarjoilee: Varropas, Destroyer2048, Ryteikön lapset, Mikko&Me, Suvadeep Das, Errortic Dancer, Joulupukki- ja purkka-performanssit. Mielenluhistavia visuaaleja esittää Vaikka Tarmo. Liput 2€, klo 18-22. https://www.facebook.com/events/883200351848115/

TO 23.11. - Sirkus Magentan järjestämä avoin nonstop-työpaja! Kaikille sopivassa työpajassa kokeillaan eri sirkusvälineitä ja temppuillaan yhdessä. Magenta on sosiaalisen sirkuksen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää hyvinvointia sirkuksen avulla. Klo 17 aloitetaan sirkusaiheisilla askarteluilla ja klo 17:30-19:30 pidetään sirkustelutyöpaja Magentan johdolla.  https://www.facebook.com/events/140941689798899/

PE 24.11. - Rajua musaa: HÄPEÄ, Instant, Centipede, Romutus, Bundolo ja Tunkio. Liput 6€, klo 18-23.

LA 25.11. - Avoin sekaSAUNA klo 12-16 https://www.facebook.com/events/493411344374135/

LA 25.11. - Hempeää musaa: HÄN, Too Slow, Tuntematon Tie, Follow the Sea (SWE), Mustat kalsarit ja Jukka Nissinen. Liput 6€, klo 18-23.

SU 26.11. - Alakulttuurikeskus Loukon porukoiden järkkäämä vegaaninen BRUNSSI klo 14 & 16 (kattaukset loppuunvarattu) https://www.facebook.com/events/734182770109453/
_________________________________

Keskiviikkona 22.11. suhinaa, performanssia, avantgardea.
Keskiviikkoillan kuratoinnista vastaa Avantgarde Obscura -kollektiivi. Luvassa on Joulupukki, Purkka ja Errortic Dancer -performanssit sekä ilmaisun rajoja hipovaa musiikkia: Varropas, Suvadeep ja Destroyer 2048. Uusina kiinnityksinä lavalla nähdään myös Mikko&Me sekä Ryteikön lapset! Mielenluhistavia visuaaleja esittää Vaikka Tarmo.

*** DESTROYER2048 - https://www.facebook.com/destroyer2048/
*** VARROPAS - https://soundcloud.com/varropas
*** SUVADEEP DAS - https://www.youtube.com/watch?v=_v54TyIb3ZQ


Perjantaina 24.11. Oranssin lauteille nousee kovalla asenteella ja volyymillä varustettuja Suomen rajuimpia yhtyeitä. Anteeksiantamattomalla otteella jyrätään iltaan asti “heviä”, “punkkia” ja “mölyä”.

*** HÄPEÄ - Totaalista tuhon tulitusta Oulusta, armoa ei pyydetä eikä anneta!
https://soundcloud.com/haepeaehardcore
https://www.facebook.com/hapeahardcore/

*** INSTANT - Tässäkö on hevin ja döödiksen tulevaisuus? No jos ei niin nykyisyys ainakin! Kunnon möyrintää, pörinää ja klassista basson länkytystä. Kiva.
https://instant.bandcamp.com/album/decimation
https://www.facebook.com/InstantFinland/

*** CENTIPEDE - Hidasta, keskitempoista tai nopeahkoa jyystöä. Uusi levy “The Mountain” ilmestyy marraskuussa. Syvä kuin viemäri, suuri kuin vuori, kestävä kuin ötökät.
https://centipede.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/centipedeband/

*** ROMUTUS - Lautaselle ammennetaan helvetinmoista mökää, melua ja romutusta jumalattoman isolla kauhalla vaikka lusikalla pyytäisi.
https://romutus.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/romutus.ei.armua/

*** BUNDOLO - Hesan ikinuoret hardcore-tyypit pistää mahdollisesti pitin pyörimään tai ainakin vähän päät heilumaan.
https://bundolo.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Bundolohc/

*** TUNKIO - Jyväskyläläistä grindcore visvaa, ex-BEER TERROR -duo laittaa porukkaa lakoon jumalattomalla melulla ja kihinällä.
https://tunkio.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tunkiogore/

Lauantaina 25.11. vaivutaan jo pikkuhiljaa lumisen talven pehmeään syleilyyn helein, suloisin, sympaattisin sekä lämpimin tunnelmin. Kuppi kuumaa kouraan ja mukava asento valmiiksi kun lavalle nousee Suomen mukavimpia yhtyeitä, tosin anteeksiantamaton ote on näilläkin esiintyjillä.

*** HÄN - Tarinoita yhteiskunnan arkisista kohtaloista, ympäröivästä ankeudesta, kosmisten tasojen seikkailuista sekä paremman huomisen pohdiskeluista... Eka single “Ei enää auta” julkaistiin justiin.
https://www.facebook.com/HANYHTYE/
https://youtu.be/2E1318q3APw

*** TOO SLOW - Nyt löytyy kivoja melodioita ja mukavia harmonioita niin paljon ettei meinaa uskoa, onko tä jotain indie rokkia? En tiiä mut villapaidat ainakin löytyy tältä viisikolta. Uusi musiikkivideo “Sweater song” kannattaa myös tsekata.
https://www.facebook.com/toooslooow/
https://youtu.be/XbUPPeYsj8w

*** TUNTEMATON TIE - Sympaattisia tyyppejä soittamassa sympaattista rokkia, tarttuvia riffejä ja haikeita lauluja rakkaudesta.
https://tuntematontie.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tuntematontie/

*** FOLLOW THE SEA (swe) - Aaltoilevia shoegaze pyörteitä tarjoillaan Itämeren länsirannalta, näihin hempeisiin laineihin vajoaa eikä tee mieli päästä takaisin.
https://followthesea.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/followthesea/

*** MUSTAT KALSARIT - Kuulemma jokaisella bändin jäsenellä on ja pitää aina olla mustat kalsarit päällä treeneissä ja keikoilla ja muutenkin. Tule ottamaan selvää, pitääkö väite paikkansa!
https://soundcloud.com/mustatkalsarit
https://www.facebook.com/mustatkalsarit/

*** JUKKA NISSINEN - Vieremän superkokoonpano saadaan vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen soittamaan Helsinkiin, artistin omien sanojen mukaan luvassa soitto- ja lauluhommia.
https://www.facebook.com/nahkahousut/
https://www.youtube.com/watch?v=176wHvnO3VA

Tapahtuman järjestää Oranssi ry yhdessä monien Oranssin tiloissa toimivien kavereiden kanssa. Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki. Kiitos.

Oranssifest 2017Oranssifest 2017