Ravintolapäivänä 16.5. Oranssilla Café Fiba!

Oranssin tapahtumantuotantokurssilaiset järjestävät kahvilan Oranssilla ravintolapäivänä lauantaina 16.5.2015

Keittiössä porisee linssikeitto ja tilassa kaikuu näppäimistön nakutus. Työryhmä on kokoontunut yhteen harmaaksi pääsiäissunnuntaiksi Oranssin graffitibunkkeriin. On kurssin loppukirin aika ja innostus ja kiire siivittävät työntekoa. Tapahtuman kannalta olennaiset rahoitus ja luvat ovat käsitelty, mutta markkinointisuunnitelma alkaa vasta muotoutua. Usko ryhmään ja itse tapahtumaan on kuitenkin vankka.

Marraskuussa 2014 Oranssilla startattiin käyntiin tapahtumatuotannon kurssi, joka huipentuu 16.5 järjestettävään päivätapahtumaan. Tapahtuman taustalla on porukka lukiolaisia tyttöjä, jotka kiinnostuivat kurssin tarjoamasta mahdollisuudesta luoda oman näköisensä kulttuuritapahtuma. Kurssin edetessä ideat lentelivät aina stand up-illasta wellness-festivaaliin. Nyt ideamyrskyn tuloksena on syntynyt ravintolapäivänä järjestettävä kahvilan omainen tapahtuma pienellä twistillä. Luvassa on perinteisen kahvilatoiminnan ohella akustista live-musiikkia ja naurujoogaa hyvän mielen tuottamiseksi.

Kurssin lähtökohtina ovat oma-aloitteisuus ja luovuuden käyttö. Ohjaajina toimivat Leo ja Sonja painottavatkin, että järkkäämällä sitä, mistä itse nauttii, innostus näkyy ja tarttuu myös ulkopuolisiin osallistujiin. Tapahtuman tavoitteiksi ovatkin muodostuneet nuorten halu tuottaa hyvää mieltä ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen.

Café Fiba
Lauantaina 16.5.2015
Kello 12-18
Kahvilan teemana on hyvä mieli ja kahvilan tuotot menevät lyhentämättöminä orpokodin rakentamiseksi Keniaan rahaa keräävälle Home Street Home ry:lle.
Lue lisää: http://homestreethome.fi/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1530823767164428/
Instagramissa: @oranssintuottajat tai #cafefiba
Ravintolapäivän sivuilla:
http://www.maplantis.com/map?event-map=54f32496ec7d8b4cc634272a&event-id...

Toivottavasti nähdään Oranssilla!

(teksti ja kuva tapahtumantuotantokurssilaisten)