Oranssin pienlehtiarkisto lähes valmis!

Kohdasta ZINET pääset tutustumaan kokoelmaan Suomessa ilmestyneitä pienlehtiä vuosilta 1977-1982. 


Oranssin pienlehtiarkiston nettiselausversio on viimein saatu lähes valmiiksi. "Valmiilla" tarkoitetaan käyttäjäystävällistä kokeiluversiota, johon varmaan joku pilkkuvirheen kaltainen on saattanut eksyä. Käy katsomassa millaista pienlehtikulttuuria Suomessa on harjoitettu yli kolme vuosikymmentä sitten. Arkiston on tarkoitus vielä laajentua ainakin viidelläkymmenellä lehdellä. 

 Mahdollisista virheistä voi ilmoittaa osoitteeseen tekkenfunzine (ät) gmail.com. Kiitos!

   

LUE VIELÄ TÄÄ VETOOMUS!!

Vetoomus jotta saataisiin järjestettyä kunnollinen pienlehtinäyttely keväällä Oranssille!

Varsinainen arkiston aukeaminen on tarkoitus toteuttaa näyttelyn avaamisen yhteydessä 17.5. 

"Oon viimeisen parin vuoden ajan tehny kuus kappaletta tekken-lehtiä ja pyörittäny Joni Ekmanin kanssa fuck cd's-lafkaa, joka on itse asiassa ollu varsin aktiivinen yli kolmellakymmenellä julkasulla. Ollaan oltu haluttomia ottamaan rahaa koko touhuilusta johtuvasta, jatkuvasta pa:udesta huolimatta, koska ei olla haluttu pilata hyvää juttua. Toki myös levy-yhtiötoiminnan laajentaminen ja mahdollisuus julkasta mitä vaan paskaa välittämättä siitä ostaako sitä kukaan vai ei on nasta juttu jonka fuck-purkki on mahdollistanut. Sitten vielä kapitalismin ja humanismin yhteensovittaminen, modernismin ongelma ja voi ei!

Nyt kuitenkin musta riippumattomista syistä kävi niin et Oranssilta meni sivu suun monta tonnia, jotka oli tarkotus käyttää Oranssin siivuun hankkeesta mut ennen kaikkea jo aikasemmin mainitun pienlehtinäyttelyn pystyttämiseen. Koska näyttely olis kuitenki nasta juttu sovittii ton Jonin kaa et fuck cd's vois kustantaa tän näyttelyn pystyttämisen. Siksi nyt saatavilla FUCK-PAKETTI eli viis viimesintä fuck-seiskaa: Mustat kalsarit sinkku, Cola Boys EP, Sick Thoughts sinkku, Joni Ekman ½EP, Seksihullut/Pekka Mutanen EP/kuunnelma 25 eurolla posteineen. Musaa kuulee: https://soundcloud.com/fuck-cds-official Tilata voi vapaapalokuntalainen (ät) gmail (piste) com."

 

Lue lisää Zine-projektista täältä: http://oranssi.net/etusivu/zine-projekti-ja-tee-se-kulttuuri