Työelämän ja opintojen ulkopuolella oleva nuori aikuinen! Auta Oranssia ja vastaa kyselyyn!

Oletko 16-28-vuotias työelämän ja opintojen ulkopuolella oleva helsinkiläinen nuori aikuinen? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja voit voittaa Spotify Premiumin kolmeksi kuukaudeksi!

Oranssi ry on helsinkiläinen nuorten kansalaisjärjestö, joka mahdollistaa omaehtoista kulttuuri- ja asumistoimintaa. Oranssin Suvilahden kulttuurikeskuksessa järjestetään ympäri vuoden monenlaista avointa toimintaa, kuten tapahtumia, keikkoja, työpajoja ja sirkustreenejä. Kulttuurikeskus pyrkii olemaan turvallisempi tila, jossa osallistumiselle tapahtumiin ja muuhun toimintaan on matala kynnys.

Oranssille on suunnitteilla hanke, joka tarjoaisi 16-28-vuotiaille työelämän ja opintojen ulkopuolella oleville nuorille aikuisille suunnattuja matalan kynnyksen työpajoja, sekä kaikille avointa kahviotoimintaa päiväaikaan. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kartoittamaan tarvetta tämän kaltaiselle hankkeelle ja keräämään ideoita hankkeen sisältöjen suhteen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Spotify Premium kolmeksi kuukaudeksi (arvo 29,97€)!

Käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti. Vastausaikaa on 31.5. saakka.

Kyselyn löydät täältä: https://forms.gle/pCEWTNbRa19N4yFZ7