Oranssi etsii toiminnanjohtajan sijaista aikavälille 20.11.2023 – 30.09.2024

Oranssi ry on pienillä resursseilla toimiva nuorisojärjestö, jossa työskentelee täysipäiväisesti kaksi henkilöä ja heidän lisäkseen vaihteleva joukko harjoittelijoita ja vapaaehtoisia. Haemme nyt rohkeaa, avointa ja aikaansaavaa henkilöä toiminnanjohtajan sijaiseksi aikavälille 20.11.2023 – 30.09.2024, kun nykyinen toiminnanjohtaja jää äitiyslomalle. 

Työ on haastava ja monipuolinen. Siihen kuuluu:

  • Yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta vastaaminen
  • Työyhteisön esihenkilönä toimiminen
  • Nuorten omaehtoisen toiminnan mahdollistaminen
  • Yhteistyö- ja yhteiskuntasuhteista huolehtiminen
  • Rahoitushakemusten ja tulevien hankkeiden edistämistä yhdessä hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa
  • Sisäistä sekä ulkoista viestintää

 

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, motivaatiota nuorisotyöhön, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallitsemiseen sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen nuorisotyöstä, yhdistys- ja kansalaistoiminnasta, kulttuuri- ja tapahtumatuotannosta sekä hanketyöstä. Arvostamme myös yhdenvertaisuuteen liittyvää osaamista. Oranssi ry noudattaa kaikessa toiminnassaan turvallisemman tilan periaatteita.

 

Vuoden 2023 loppuun asti toiminnanjohtajan sijaisen tehtävä on tuntiperusteinen ja muodostuu yhdistyksen välttämättömien asioiden hoitamisesta, kuten laskujen- ja palkkojen maksamisesta, esihenkilötyöstä ja hallituksen kanssa viestimisestä. Tammikuun alusta 2024 sijaisuus on 100% työajalla (37,5h/vk). Palkkaus sosiaalialan järjestöjen TES:n mukainen, vaativuusryhmä 6. Perehdytys toteutetaan marraskuun puolessa välissä. 

Pääosin työajat ovat arkisin päiväsaikaan, mutta työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Jos uskot olevasi oikea henkilö vetämään ainutlaatuista toimintaamme, lähetä kirjallinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@oranssi.net. Hakuaika päättyy 26.9.2023 kello 23.59. Rekrytointiprosessin jatkosta ilmoitetaan sähköpostilla. 

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@oranssi.net. Puhelintiedusteluihin pystymme vastaamaan numerosta 044 700 5666 maanantaina 18.9. klo 10-17 välillä. Parhaiten meidät tavoittaa meilitse.