FunNet tarjoaa seikkailua ja kaakaota Oranssifesteillä!

Tervetuloa seikkailemaan Suvilahteen Oranssifesteillä!

Suvilahti-seikkailu ja Kaakaokeskiviikko on osa Oranssi ry:n järjestämää Oranssifest 2020 ohjelmistoa. Aarteenmetsästysseikkailu johdattelee osallistujansa Suvilahden syövereihin. Suunnista vihjeiden perusteella Suvilahden alueella rastilta toiselle ja kerää vihjelapuista löytyvät kirjaimet, jotta pääset ratkaisemaan Oranssifestin mysteerin! 

Seikkailu starttaa FunNetin Kaakaokeskiviikko-tapahtumasta keskiviikkona 25.11. klo 17-19:30, jolloin saat lisäinfoa ja vihjeitä seikkailuun liittyen tapahtumanjärjestäjiltä Oranssin Valvomo-rakennuksesta (rakennus 11) Suvilahdesta. Tapahtumaillan aikana seikkailun selvittäneille on luvassa myös pieni palkinto!

Suvilahti-seikkailu on mahdollista suorittaa itsenäisesti myös Kaakaokeskiviikko-tapahtuman jälkeenkin aina Oranssifestin loppuun eli lauantaihin 28.11. asti. Seikkailuradan selvittäneiden kesken arvotaan Oranssin 30-vuotisjuhlavuosi-kangaskassi ja valittuja Oranssi-tuotteita.

Kaakaokeskiviikko ja Suvilahti-seikkailu ovat FunNet-hankkeen tapahtumatuottamisen harrastusryhmän suunnittelemia ja toteuttamia.

Lisää tietoa seikkailusta löydät: www.funnet.fi/seikkailu