FunNet etsii korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2021

Kiinnostaisiko harjoittelu sukupuolisensitiivisen harrastushankkeen parissa? FunNet-hanke etsii korkeakouluharjoittelijaa huhti-kesäkuulle 2021 niin viestinnällisiin kuin ohjauksellisiin tehtäviin.

Oranssi ry:n koordinoima FunNet-hanke tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28-vuotiaille cis-ja transtytöille, transpojille ja ei-binäärisille nuorille Helsingissä. Hankkeen tavoitteena on luoda turvallisia ja sukupuolisensitiivisiä matalan kynnyksen harrastusympäristöjä, joissa ei tarvitse pelätä syrjityksi tulemista. Harrastuksia järjestetään yhteistyökumppaneiden kautta mm. skeittauksen, katutaiteen, räpin, bändisoittamisen, sarjakuvan, elokuvan tekemisen, tanssin ja tapahtumatuottamisen parissa.

Etsimme hankkeeseemme kevääksi korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelijan monipuolisten työtehtävien keskiössä ovat erityisesti viestinnälliset tehtävät, tapahtumatuotannolliset tehtävät, sekä muut hanke- ja järjestötyöhön liittyvät tehtävät. Lisäksi harjoittelijan työtehtäviin kuuluu tapahtumatuotannon harrastusryhmän suunnittelu ja ohjaaminen yhdessä hankekoordinaattorin kanssa.

Harjoittelijalta toivomme:

  • Sensitiivistä työotetta
  • Ymmärrystä sukupuolen moninaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyvistä teemoista
  • Kiinnostusta hankkeen viestinnän kehittämiseen
  • Kokemusta nuorten ohjaamisesta ja tapahtumien tuottamisesta

Kokemus yllämainituista asioista ei ole välttämätöntä, mikäli kokee, että paikka voisi olla muuten sopiva ja haluaa oppia lisää hankkeesta ja sen teemoista.

Harjoittelu sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on joustava ja töitä on mahdollista tehdä osittain etänä. Emme valitettavasti pysty maksamaan palkkaa, mutta tarjoamme inspiroivan työympäristön, kannustavan ja lempeän työyhteisön, sekä ilmaisen pääsyn Oranssin tapahtumiin.

Hae harjoittelupaikkaa lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen funnet@oranssi.net. Harjoittelupaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa hankkeesta ja harjoittelusta:
Niina Onkamo
Hankekoordinaattori
FunNet-hanke / Oranssi ry
p. 0447445832
funnet@oranssi.net

www.funnet.fi
www.facebook.com/funnethelsinki
www.instagram.com/funnethelsinki