FUNNETIN TIISTAIKLUBI – Yhteisöllistä etätekemistä Discordissa

Korona on rajoittanut harrastamista tänäkin keväänä ja FunNetin harrastusryhmiä on jouduttu siirtämään vallitsevan tilanteen vuoksi useaan otteeseen. Toivomme kuitenkin, että tilanne on menossa parempaan suuntaan ja pääsemme taas pian harrastamaan sisätiloihin yhdessä.

Sitä odotellessa FunNet haluaa tuoda iloa toukokuuhun tarjoamalla yhteisöllistä etätekemistä Discordin kautta! Viikottain kokoontuvassa TIISTAIKLUBISSA vietetään aikaa yhdessä kivan tekemisen parissa. Ohjelmassa on luvassa taidetyöpajoja ja erilaisia teemailtoja muun muassa musiikkiin ja pelaamiseen liittyen. Paikalle saa tulla myös vain hengailemaan – aktiviteetteihin osallistuminen ei ole pakollista. 

Tiistaiklubi on ilmainen ja se on suunnattu 13-28-vuotiaille cis- ja transtytöille, transpojille ja ei-binäärisille nuorille. Tiistaiklubissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Niihin voit tutustua ennakkoon täältä. Tiistaiklubia ohjaavat FunNetin harjoittelijat Matilda ja Hanna. 

 

TIISTAIKLUBIN AIKATAULU & OHJELMA

4.5. klo 18-19:30 – Luovan kirjoittamisen työpaja

Tässä tiistaiklubissa pääset tutustumaan erilaisiin kirjoitusharjoituksiin matalalla kynnyksellä Matildan, Niinan ja Hannan ohjauksella. Osallistuaksesi tarvitset vain kynää ja paperia. Halutessasi voit kirjoittaa myös tietokoneesi tai puhelimesi muistioon. Olethan ajoissa paikalla mikäli haluat osallistua kirjoitusharjoituksiin!

11.5. klo 18-19:30 – Peli-ilta 

Tule pelaamaan Scribbl.io – Piirrä & Arvaa -peliä, sekä muita ilmaisia nettipelejä Hannan ja Matildan kanssa! Voit hypätä mukaan mihin aikaan vain. 

18.5. klo 18-19:30 – Ohjelma varmistuu myöhemmin

25.5. klo 18-19:30 – Ohjelma varmistuu myöhemmin

Tiistaiklubin ohjelmaa päivitetään Facebook-tapahtumaan, sekä FunNetin Instagramiin. Toimintaa suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. 

 

KUINKA OSALLISTUA TIISTAIKLUBIIN? 

Osallistuaksesi tarvitset tunnukset Discordiin. Jos sinulla ei ole vielä sellaisia, pääset tekemään ne täältä: https://discord.com/register Voit ladata Discord-sovelluksen koneellesi tai älylaitteellesi, tai voit liittyä kanavalle selaimen kautta. 

Oranssin Discord-kanavan kautta pääset mukaan Tiistaiklubin kokoontumisiin. Discord-kanava löytyy täältä: https://discord.gg/wzrEqzN33E 

Jos Discord ei ole sinulle alustana tuttu, ei hätää! FunNetin harjoittelija Hanna järjestää Zoomin kautta perehdytyksiä Discordin käyttöön. Katso perehdytysaikataulu alta.

 

DISCORD-PEREHDYTYKSET

Tiistaina 4.5. klo 17-18 Zoomissa 

Torstaina 6.5. klo 17-18 Zoomissa

Molempiin perehdytyksiin pääset osallistumaan tämän linkin kautta: https://us02web.zoom.us/j/82309436989

 

KYSYTTÄVÄÄ? 

Lisätietoa Tiistaiklubista saat FunNetin hankekoordinaattorilta Niinalta. 

Niina Onkamo, hankekoordinaattori / FunNet-hanke, Oranssi ry

0447445832 / funnet@oranssi.net

www.instagram.com/funnethelsinki

www.facebook.com/funnethelsinki