Syksyn harrastusaikataulut on nyt julkaistu!

 

Elämme haikeita aikoja, sillä FunNet-hankkeen viimeiset kuukaudet ovat pyrähtäneet käyntiin. Hanke ei ole kuitenkaan ihan vielä ohi, vaan syksyn ajan ehtii nauttimaan FunNetin ja hankkeen yhteistyökumppanien järjestämistä harrastuksista. ✨

Tänä syksynä harrastamaan pääsee sarjakuvan (Sarjakuvakeskus), skeittauksen (Siblings Helsinki & Tyttörullalautailijat ry), tapahtumatuotannon (Oranssi ry), leffatyöpajan (Euphoria Borealis & Kelaamo), bändityöpajan, räppi- ja freestyleräppityöpajojen (Särö eli entinen GR!F), sekä katutaiteesta (Mimmit peinttaa) stencil-työpajan, Coolit Kledjut -työpajan ja tarratyöpajan parissa.

Syksyn harrastusten aikataulut ja infot ovat nyt nähtävillä täältä.

Harrastuksiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ilmoittautuminen alkaa viikon päästä keskiviikkona 25.8. klo 12! Pistähän siis ajankohta muistiin, ryhmät täyttyvät nopeasti. ✨