Tervetuloa FunNetin syksyn avajaisiin Oranssille perjantaina 23.8.!

Tule avaamaan FunNet-hankkeen syyskausi kanssamme zero waste hengessä perjantaina 23.8. klo 16-21 Oranssille! Illan aikana pääset kuulemaan FunNetin syksyn harrastuksista, tuunaamaan vanhoista vaatteista uutta ja nauttimaan mielenkiintoisista esityksistä Open Mic-illassa. Tapahtumassa nähdään myös Carmen Baltzarin dokumentti Maailman Onnellisin Maa ja pohditaan yhdessä miten tehdä maapallosta turvallinen paikka elää ja harrastaa. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, eikä osallistumispakkoa ole – tapahtumaan saa tulla ihan vain hengailemaankin.

Tapahtumassa on kahvila, joka toimii “maksa mitä pystyt”-periaatteella.

Haluamme, että osallistujilla on tapahtumassamme kivaa ja turvallista, joten tulethan siis mukaan toisia kunnioittaen ja muille tilaa antaen. Tehdään yhdessä kaikille hauska ilta! Oranssi on päihteetön ja syrjinnästä vapaa alue.

Tiloissa on sukupuolineutraali ja esteetön WC. Oranssin 1. kerroksessa pääsee liikkumaan isommillakin apuvälineillä.

Tapahtuma on osa vuoden alussa startannutta FunNet-hanketta, joka tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28 -vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Lisätietoa FunNet-hankkeesta ja harrastusryhmistä löydät kotisivuiltamme www.funnet.fi.

ILLAN AIKATAULU

Klo 16-20 TUUNAUSPAJA
Lojuuko kaapissasi vanhoja rikkinäisiä vaatteita, etkä tiedä mitä tekisit niille? Ota ne messiin ja tuu Oranssille, katsotaan yhdessä mitä niille voisi tehdä – uudelleen käytettäviä kasvojen pesuliinoja vanulappujen tilalle esimerkiksi! Tuunauspajassa on käytettävissä ompelukone ja ompelutarvikkeita.

Klo 16-20 PINSSIPAJA & FUNNET-INFO
Tule tekemään oma pinssisi ja samalla kuuntelemaan, ihmettelemään tai kyselemään FunNetin harrastuksista hankkeen koordinaattorilta.

Klo 18 DOKUMENTTI: Maailman Onnellisin Maa (Suomi, 2018)

Ilmastonmuutoksen akuuteimmat vaikutukset eivät yletä vielä Suomeen. Ilmastoahdistus sen sijaan yltää. Maailman onnellisin maa on elokuva, jossa kolme milleniaalia istuu ilmastoterapeutin sohvalle työstämään ilmastoahdistusta ja siihen liittyviä tunteita ja ajatuksia. Miten pitäisi elää, kun elämää on vielä edessä enemmän kuin takana, mutta tulevaisuus on epävarma?

Ohjaaja: Carmen Baltzar
Kesto: 22min

Klo 19-21 OPEN MIC
Onko sinulla biisejä joita haluaisit päästä esittämään, tai vaikkapa runoja pöytälaatikossa vailla kuulijoita? Nyt sinulla on tilaisuus tulla esittämään teoksiasi FunNetin syyskauden avauksessa! Open mic on kaikille avoin. Talon puolesta käytössä ovat mikrofonit sekä kevyt äänentoisto. Jos tarvitset esityksessäsi omalla koneellasi olevia taustoja, voit liittää läppärisi kiinni esitystä varten. Haluatko ilmoittautua esiintymään etukäteen? Voit tehdä sen laittamalla sähköpostia hankekoordinaattorille Niinalle: funnet@oranssi.net