Tule tutustumaan harrastuksiin kokeilutyöpajojen kautta!

FunNet -harrastushanke tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Tänä syksynä harrastuksia löytyy katutaiteen, räpin, elokuvan, sarjakuvan, sirkuksen, tanssin, bändisoittamisen ja skeittauksen parista! Harrastuksista voit lukea lisää täältä: www.funnet.fi/harrastukset 

Harrastuksiin on mahdollista tutustua etukäteen maksuttomien kokeilutyöpajojen kautta. Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautua voi tämän linkin kautta https://forms.gle/NPzYEKAxaj4Moc5s5 tai laittamalla sähköpostia hankekoordinaattorille osoitteeseen funnet@oranssi.net. Ilmoita viestissä ikäsi, puhelinnumerosi ja mihin kokeilutyöpajaan haluat ilmoittautua. Ilmoittautumisen jälkeen odota vahvistusviestiä ja toimi viestissä saamiesi ohjeiden mukaan. 

Kokeilutyöpajojen aikataulut:

SARJAKUVA / Sarjakuvakeskus
Sunnuntaina 25.8. klo 14-16
Oranssilla (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 / Valvomo) 

SIRKUS / Sirkus Magenta
Lauantaina 24.8. klo 14-16
Oranssilla (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 / Valvomo) 

TANSSI / Zodiak
Lauantaina 24.8. klo 15-16:30
Esitystaiteenkeskuksella (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 6 / Puhdistamo)

BÄNDISOITTAMINEN / GR!F – Girls Rock Finland
Sunnuntaina 25.8. klo 12-14
Oranssilla (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 / Valvomo) 

RÄP / Mimmit räppää
Sunnuntaina 25.8. klo 16-18
Oranssilla (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 / Valvomo) 

KATUTAIDE / Mimmit peinttaa
Torstaina 5.9. klo 16-17:30
Oranssilla (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 / Valvomo) 

SKEITTAUS / Tyttörullalautailijat ry
Ajankohta varmistuu myöhemmin!

ELOKUVA / Euphoria Borealis
Ajankohta varmistuu myöhemmin! 

 

Lisätietoa:
Hankekoordinaattori Niina Onkamo
p. 044 744 5832

www.funnet.fi


FunNet-hankkeesta
FunNet tarjoaa maksuttomia luovia ja liikunnallisia harrastuksia 13-28-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Harrastuksissamme kiinnitämme erityistä huomiota turvallisempaan ilmapiiriin, sekä sukupuolen moninaisuuteen. Harrastuksissamme on sukupuolineutraalit vessat ja pukutilat. 

Monet hankkeen harrastukset ovat sellaisia, että niiden harrastajissa on ollut aiemmin vähän tyttöjä tai sukupuolivähemmistöjen edustajia – tällaisia ovat esimerkiksi skeittaus ja bändisoittaminen. Hankkeen tavoitteena on tuoda tällaisia harrastuksia saavutettavammiksi tytöille, naisille, sekä trans- ja ei-binäärisille nuorille. FunNet-hankkeen kaikki, myös liikunnalliset, harrastukset ovat sellaisia, että niissä ei edellytetä tietynlaista kehoa, eikä niissä sukupuoliteta osallistujia. Harrastusryhmissä pyrimme pitämään huolta siitä, että arvomme toteutuvat ja jokainen saa osallistua ryhmään turvallisesti omana itsenään.