Tilat ja kalusto

Oranssin kulttuurikeskuksessa ovat käytössä 180m2 Klubisali ja 64m2 Studionäyttämö, sekä esteetön WC ja pieni keittiö. Tilojen korkeus on kolme metriä, ja kapasiteetti 100 henkilöä. Rakennuksen toisesta kerroksesta löytyvät yhdistyksen toimisto ja kokoushuone.

Klubisalin ja Studionäyttämön tilat ovat jossakin määrin muunneltavissa erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tarpeisiin sopiviksi. Tarkempi kuvaus tilojen varustelusta, ensimmäisen kerroksen pohjakuva, sekä lista esitystekniikasta löytyvät PDF:nä sivupalkista, ja saavutettavuustiedot tämän sivun lopusta.

Varauskalenteri

Kalenterista näkyy Oranssin klubitilan varaustilanne.  Kun haluat järjestää tapahtuman tai yksityistilaisuuden, ota mahdollisimman pian yhteyttä Oranssiin – aikataulusta ja muusta tilaisuuteesi liittyvästä. Kalenterista saa tietoja myös Oranssin avoimista tapahtumista ja toiminnasta, kuten myös Tapahtumat-sivulla.

 

Saavutettavuustiedot

Oranssin sisäänkäynti, tapahtumatilat ja WC ovat esteettömiä, ja niissä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

Toimistoon ja kokoushuoneeseen ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.