Oranssin tammikuu

 

*****
TOUKO / Tiistai-EP:n julkkarikeikka
Perjantai, 25. tammikuuta
Klo 17:30-19:00

 

https://toukoband.wixsite.com/website

https://open.spotify.com/artist/2COU1tbZyozjUeGWBc1zn9

Ovet auki klo 17:30 Soitto alkaa klo 18:00

Vapaa pääsy, ei ikärajaa, ei päihteitä.

 

*****

 

La 26.1. ja Su 27.1. Vaikuttava Nuori: Vaikuta kirjoittamalla

Klo 13:00-17:00

 

https://www.facebook.com/events/551367178713444/

VAIKUTA KIRJOITTAMALLA Maksuton paja 15-28 -vuotiaille nuorille

OSA 1 Pajan ohjaaja: Hanna Räty Aika: la 26.1. klo 13-17 Paikka: Oranssi, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11

Ilmoittautuminen: Katso ohjeet tekstin lopusta

OSA 2 Aika: su 27.1. klo 13-17 Paikka ja ohjaaja samat kuin lauantaina

—–

Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta sekä bloggaamisesta, mielipidekirjoittamisesta tai juttujen tekemisestä nettimediaan tai lehtiin, nämä pajat ovat sinua varten!

Lauantain pajassa tutustutaan erilaisiin teksteihin ja käydään läpi perusteita lehtijutun, blogikirjoituksen ja mielipidekirjoituksen tuottamisesta. Pajaan voi hyvin osallistua ilman aiempaa kokemusta tällaisten tekstien kirjoittamisesta. Lauantaina voi myös alkaa ideoida ja hahmotella omaa tekstiä.

Seuraavana päivänä sunnuntaina 27.1. on tälle pajalle jatko-osa, jossa jatketaan saman aihepiirin parissa. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta kirjoittamisesta, kannattaa osallistua ensin tähän lauantain pajaan. Lauantain ensimmäisestä osasta saa hyvät valmiudet osallistua myös sunnuntain jatko-osaan! Voit ilmoittautua sekä lauantaille että sunnuntaille tai vain jompaan kumpaan päivään.

Sunnuntaina ohjaaja ja pajan osallistujat antavat toisilleen palautetta teksteistä ja teksti-ideoista. Voit lähettää pajan ohjaajalle Hannalle keskeneräisen tai valmiin tekstin jo etukäteen, jolloin hän pystyy kommentoimaan sitä paremmin sunnuntaina. Jos lähetät tekstin etukäteen, lähetä se viimeistään torstaina 24.1 sähköpostilla osoitteeseen hanna@kulttuuriloukko.fi.

Pajan ohjaaja Hanna Räty on toimittaja, Puistojatkot-blogin kirjoittaja ja Alakulttuurikeskus Loukon toiminnanjohtaja. Lisäksi Räty on kaupunkikulttuuri- ja kansalaistoiminta-aktivisti, joka on järjestänyt DIY-tapahtumia keikoista ja punk-festareista Kouvola Prideen.

Hannan blogi: blogit.apu.fi/puistojatkot

Loukko ry: kulttuuriloukko.fi

—–

Oranssi on päihteetön, kaikenlaisesta syrjinnästä ja väkivallasta vapaa tila. Kunnioitathan tätä! Tilassa on jääkaappi ja mikro, joihin voi laittaa omia eväitä.

Saavutettavuustiedot: Tilaan ja tilassa pääsee liikkumaan apuvälineillä. Tiloissa on sukupuolineutraali ja esteetön wc.

Osallistumismaksu: Paja on maksuton ja siihen sisältyy kahvi- ja teetarjoilu.

ILMOITTAUTUMINEN: Sähköpostilla Oranssin Liisalle osoitteeseen toiminnanjohtaja@oranssi.net tai tekstiviestillä numeroon 044 700 5666. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Liisa antaa mielellään lisätietoja puhelimella ja sähköpostilla! Ilmoittautuminen jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää, mutta loppuu viimeistään perjantaina 25.1. klo 16.

Huom! Ilmoitathan mahdollisimman pian, jos et pääsekään mukaan. Silloin voimme antaa paikkasi toiselle.

Vaikuttava Nuori -pajat toteutetaan Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan Rahaston tuella.

 

*****

 

28.1. Oranssin maanantaikahvila

Klo 15:00-20:00

Asiaton oleskelu sallittu!

Tervetuloa Oranssille hengaamaan vapaamuotoisesti, nauttimaan vegaanisen kahvion antimista ja puuhaamaan yhdessä! Kahvio toimii vapaaehtoisella maksulla, joten jokainen voi maksaa (tai olla maksamatta) tarjottavista oman tilanteensa mukaan.

Oranssin maanantaikahvilat järjestetää keväällä 2019 vapaaehtoiset ja toiminnanjohtaja Liisa.  Jos haluat mukaan järkkäilyihin, ota yhteyttä Liisaan (toiminnanjohtaja@oranssi.net / 044 700 5666). Hän löytyy myös Facebookista nimellä Liisa Remes Oranssi ry, sitäkin kautta voi laittaa viestiä. Jos kiinnostuneita vapaaehtoisia löytyy, kahviloita pidetään kevään ajan noin kerran kuukaudessa.

*****

Joka tiistai Oranssin avoimet sirkustreenit

Klo 18:00-21:00

 

https://www.facebook.com/events/336843607042637/

Perinteiset Oranssin avoimet sirkustreenit aina tiistaisin klo 18-21!

Oranssin sirkustreenit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia. Omia välineitä suositellaan tuomaan mukaan, mutta jos et omista, niin tule silti rohkeasti paikalle ja kysy lainaan.

Oranssin klubi on päihteetön, rasismista ja syrjinnästä vapaa paikka, joten muistathan käyttäytyä sen mukaisesti.

Mitäänhän ei ole pakko tehdä, eikä sitoutua mihinkään, joten älä epäröi ja tule messiin!

Lisätiedot: leo.kaipiainen@sirkusmagenta.fi

 

And also for English speakers 🙂

Oranssi circus training is an open and free event for all. Traditional training sessions are organized every Tuesday from 6 pm to 9 pm in Oranssi club. It is advised to have your own probs but if you don’t have any don’t worry, just come and ask to borrow.

Oranssi club has zero tolerance towards alcohol and drug using, racism and discrimination so please behave according to that.

And you are not expected to do anything or sign up for anything so just come chill with us! If you have any questions don’t hesitate to ask 🙂

More info: leo.kaipiainen@sirkusmagenta.fi

 

*****

 

********************************

Tapahtumapaikka:
Oranssi
Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 (Valvomo, Suvilahti)
00540 Helsinki

 

Oranssi on kaikenlaisesta syrjinnästä ja väkivallasta vapaa esteetön, päihteetön ja ikärajaton tila. Kunnioitathan tätä!

Cash only! DIY!

Saavutettavuustiedot:
Sisäänkäynti Oranssille on esteetön, ja esteetön wc löytyy. Tapahtumatila on kokonaan esteetön ja siinä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

www.oranssi.net
fb – @oranssiry
insta – #oranssi_ry

 

***********************************