Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Liisa Remes
toiminnanjohtaja(at)oranssi.net
+358 44 7005666

Liisa aloitti hommat Oranssilla tammikuussa 2018. Hän muun muassa vastaa Oranssin taloudesta, suunnittelee toimintaa ja vastaa puhelimeen.  Jos sinulla on ideoita uudeksi hankkeeksi, toistuvaksi toiminnaksi tai haluat tulla Oransille työharjoitteluun tai vapaaehtoiseksi, ota ensisijaisesti yhteyttä Liisaan. Muissakin asioissa saa laittaa viestiä tai soittaa! Liisan suosikkiasioita maailmassa ovat esimerkiksi jänskät kulttuuritapahtumat, sienestys ja uusien juttujen ideointi.

Kulttuuripäällikkö Juho Minerva
klubi(at)oranssi.net

Juho on puuhannut Oranssilla jo pitkään tapahtumien järjestämisen, tekniikan, leikkaa-liimaa -rävellysten ja oikeastaan kaiken muunkin yhdistyksen toiminnan kanssa. Ota yhteyttä Juhoon, kun haluat järjestää Oranssilla tapahtuman, yksityistilaisuuden tai vaikkapa teatteriesityksiä. Lisäksi jos sinulla on kysyttävää Oranssin tiloista, tekniikasta tai kalustosta, laita viestiä Juholle!

Sähköpostia tulee joskus paljon, joten viestien informatiivinen otsikointi (kuka, mitä, milloin?) helpottaa hommia kummasti! 😉

Hankekoordinaattori Niina Onkamo
+358 44 744 5832
funnet(a)oranssi.net

Niinaan voi olla yhteydessä mistä vaan FunNet-hankkeeseen liittyvästä! 


 

 

Käyntiosoite
Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 Valvomo, Suvilahti

Toimisto 2. kerroksessa, ulko-ovi toimistoon sijaitsee rakennuksen siinä päädyssä, joka on kauempana Kalasataman metroasemalta katsottuna. Tarkemman sijainnin voi katsoa Suvilahden aluekartasta.

Postitusosoite
Oranssi ry
Kaasutehtaakatu 1/20
00540 Helsinki

Oranssi ry Facebookissa

Oranssi ry Instagramissa