Oranssi etsii uutta toiminnanjohtajaa – hae paikkaa 17.11. mennessä!

 

Oranssi ry on pienillä resursseilla toimiva nuorisojärjestö, jossa työskentelee täysipäiväisesti kolme henkilöä ja heidän lisäkseen vaihteleva joukko harjoittelijoita ja vapaaehtoisia. Haemme nyt rohkeaa, avointa ja aikaansaavaa henkilöä uudeksi toiminnanjohtajaksemme. 

Työ on haastava ja monipuolinen. Siihen kuuluu:

  • Yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta vastaaminen
  • Työyhteisön esihenkilönä toimiminen
  • Nuorten omaehtoisen toiminnan fasilitointia
  • Yhteistyö- ja yhteiskuntasuhteista huolehtiminen
  • Hankkeiden luomista ja hallinnoimista
  • Viestintää 
  • Tapahtumien tuottamista

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta, motivaatiota nuorisotyöhön, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallitsemiseen.

Luemme eduksi kokemuksen nuorisotyöstä, yhdistys- ja kansalaistoiminnasta, kulttuurin- ja tapahtumatuotannosta sekä hanketyöstä. Arvostamme myös yhdenvertaisuuteen liittyvää osaamista.

Jos uskot olevasi oikea henkilö ylläpitämään ja kehittämään ainutlaatuista toimintaamme, lähetä kirjallinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@oranssi.net. Haku päättyy 17.11.2019. Rekrytointiprosessin jatkosta ilmoitetaan sähköpostilla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään joulukuun aikana.

Työssä on viiden kuukauden koeaika. Palkka on 2 340€ kuukaudessa 90% työajalla. Haussa olevan hankerahoituksen toteutuessa työaika nousee täysipäiväiseksi ja palkka samassa suhteessa. Pääosin työajat ovat arkisin päiväsaikaan, mutta työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@oranssi.net. Puhelintiedusteluihin pystymme vastaamaan numerosta 044 702 1136 tiistaina 12.11. klo 10-17 välillä. Parhaiten meidät tavoittaa meilitse.