Oranssin työntekijäesittelyt – toiminnanjohtaja Emma

Ensimmäisenä esittelyssä Oranssin työntekijöistä on Emma, joka on aloittanut Oranssin toiminnanjohtajana tammikuun alussa. Emma on ihmisolento, joka ei välitä itsellään pronominien käytöstä.

Emma on puhelias, helposti innostuva ja maailmaa rakastava tyyppi. Uudet haasteet ja projektit saa Emman aivot ja varpaat kihelmöimään, jonka takia puuhailua on välillä vaikea lopettaa. Jotkut väittävät, että liian kahvin vuoksi meininki menee välillä sähläyksen puolelle, mutta omasta mielestään hän on vain luova organisoija. Projektien ja kahvin lisäksi Emma voisi keskustella loputtomasti joogasta, komposteista, yhdenvertaisuudesta, ystävällisyydestä ja musiikista.

Oranssille Emma päätyi onnekkaan kohtaamisen kautta. Emma tapasi Berliinin opintomatkalla Oranssin hankekoordinaattori Niinan, joka kertoi, että Oranssille etsitään uutta toiminnanjohtajaa. Toiminnanjohtajan paikan hakeminen pelotti, mutta Niina oli niin ihana tyyppi, että Emma uskaltautui Oranssille hakemaan ja täällä hän nyt on!
Emma vastaa Oranssin hallinnosta, taloudesta ja verkostotyöstä. Sen lisäksi Emma toimii esihenkilönä muille työntekijöille sekä tekee paljon yhteistyötä hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa.

Emmaan kannattaa olla yhteydessä, kun haluaa järjestää esim. työpajan tai seminaarin Oranssilla, tulla vierailulle jonkin ryhmän kanssa tai jos erilaiset yhteistyökuviot meidän kanssa kiinnostaa. Myös työharjoitteluista ja -kokeiluista kannattaa olla ensimmäisenä Emmaan yhteydessä.

Oranssilla työskentelyssä Emman mielestä on parasta se, että työkaverit tsemppaa, naurattaa, inspiroi ja palauttaa tarvittaessa maan pinnalle. Töihin on aina mukavaa tulla eikä koskaan voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Jokainen saa olla juuri sellainen kuin haluaa ja kaikki kohdataan samanarvoisena.

Kuva: Niina Onkamo