Oranssin työntekijäesittelyt – Esra #parasmonitoimikone

Kolmantena Oranssin työntekijöistä esittelyssä on Esra (they, them, theirs). Esra toimii Oranssilla toimistoassistenttina ja monitoimityyppinä. Hänen työtehtäviinsä kuuluu monenlainen liikkuva työ, laskujen maksaminen ja kulttuurikeskuksen ylläpidolliset tehtävät, työkavereiden naurattamista unohtamatta. Esra on kiltti ja huomaavainen tyyppi, joka auttaa mielellään missä tahansa tehtävässä, mutta erityisesti Esraan kannattaa olla yhteydessä jos kaipaa tilojen esittelyä tai oven avausta. Esra pitää myös sukupuolenmoninaisuus vertaisryhmää, ja vastaa myös mielellään siihen liittyviin kysymyksiin.

Esra on iso kauhuleffafani ja lukee mielellään tarotkortteja. Esralla on usein monta rautaa tulessa ja hän onkin toisinaan hieman hajamielinen. Hajamielisyys ei kuitenkaan näy silloin kun Esra pyöräyttää tapahtumajärkkääjille ja vapaaehtoisille maailman parhaat pöperöt tapahtumissa.

Esra tutustui Oranssiin ensi kerran FunNet-hankkeessa vapaaehtoisena toimiessaan. Vapaaehtoishommista hän päätyi kuukaudeksi Oranssille työkokeiluun, jonka jälkeen aukesikin mahdollisuus aloittaa työt palkkatuella. Viime syksystä lähtien Esra onkin ollut tärkeä osa Oranssin työyhteisöä.

Oranssi on myös tärkeä Esralle: “Oranssi tuntuu toiselta kodilta, jota edistää ihana työyhteisö – lupaan, ettei minua pakotettu sanomaan tätä!”, hän nauraa. Esra toteaa, että Oranssi on ollut heittämällä paras työpaikka, jossa hän on koskaan ollut.

Kuva: Niina Onkamo