Oranssin työntekijäesittelyt – FunNetin hankekoordinaattori Niina

Viimeisenä Oranssin työntekijöiden esittelyvuorossa on Niina (they/them), Oranssin koordinoiman FunNet-harrastushankkeen koordinaattori. Niinan työtehtäviin kuuluu hankkeessa kaikki mahdollinen nuorten kohtaamisesta toiminnan suunnitteluun ja taloushallintaan.

Niina (kuvassa taka-alalla) on taiteellinen huntalo, jonka juuret juontavat pohjoiseen. Niina on hupsu ja lämmin tyyppi ja hänen sydämensä sykkii erityisesti valokuvaukselle, poikkitaiteellisille projekteille, yhteisöllisyydelle, DIY-meiningille, yhdenvertaisuudelle ja lempeälle hölmöläisyydelle.

Niina tykkää Oranssissa eniten samanhenkisistä ihmisistä ja siitä, miten tärkeitä juttuja Oranssi mahdollistaa nuorille. Koordinaattorin pestistä hänelle vinkkasi ystävä – ja Niina tiesi samantien, että tähän paikkaan hänen olisi päästävä. Niina aloitti Oranssilla vuosi sitten helmikuussa ja on rakastanut työtään alusta saakka.

Niinan kanssa kuvassa on FunNetin assistentti Salmi, romanialainen rescuekoira, joka kulkee toisinaan Niinan mukana toimistolla ja pitää huolta työpäivien tauottamisesta. Salmi tykkää sukista, puusta pudonneiden oksien haistelemisesta ja muista koirista. Ihmiset vielä vähän jännittävät Salmia, mutta jos lahjoitat Salmille sukkasi, saattaa teistä tulla sydänystävät. Tai sitten ei. Niinalle ei kannata (käytettyjä) sukkia lahjoittaa.

Kuva: Niina Onkamo