Muistojenkeruuhanke

Oletko Oranssin nykyinen tai entinen asukas? Tai oletko ollut Oranssin nuorisotoiminnassa mukana? Haluaisitko jakaa muistojasi Oranssiin liittyen?

Yksi Oranssin perustajista, tutkija Pilvi Porkola on toimittamassa kirjaa Oranssin 30-vuotisesta historiasta ja kerää nyt Oranssiin liittyviä muistoja. Kirjaan halutaan saada mukaan mahdollisimman erilaisia näkökulmia, paitsi eri vuosikymmeniltä myös tämänhetkisestä toiminnasta. Muistot voivat liittyä valtauksiin, talkoisiin, remontteihin, juhliin, keikkoihin, kokoontumisiin ja mihin tahansa yhteisöelämään tai nuorisotoimintaan liittyvään. Muistot voivat olla lyhyitä kirjoituksia – tai jos et välitä kirjoittamisesta, lähetä ääniviesti tai kuvia! Tekstikatkelmat toimitetaan ja julkaistaan nimettömänä, kuviin lisätään kuvaajan nimi. Kirjan arvioitu ilmestymisaika on vuonna 2023.

Muistoja käytetään kirjan lisäksi aineistona Suomen Akatemian rahoittamassa tutkimushankkeessa ”Poliittinen mielikuvitus ja vaihtoehtoiset tulevaisuudet” Turun yliopistossa, jossa tarkastellaan arkipäivän utopioita ks. lisää www.polima.fi

Muistot voi toimittaa pilvi.porkola@gmail.com 15.3.2022 mennessä.
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Pilviin!