Tule järjestämään toimintaa Oranssilla!

Oranssi ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on mahdollistaa nuorten kulttuuri- ja kansalaistoimintaa. Oranssin nykyiset tilat sijaitsevat Suvilahdessa.

Oranssin kulttuurikeskus

Oranssin Suvilahden Kulttuurikeskus pyrkii olemaan turvallisempi tila, johon monenlaiset ihmiset kokevat mahdolliseksi tulla. Kulttuurikeskuksessa ovat käytössä 180m2 ja 64m2 suuruiset salit, sekä esteetön ja sukupuolineutraali WC ja pieni keittiö. Oranssi tarjoaa lähinnä tilat ja kalustoa toiminnan järjestäjien käyttöön. Lisäksi Oranssin työntekijöiltä saa tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan tietoa ja tukea toiminnan järjestämiseen.

Oranssin tilojen käytöstä ja mahdollisesta vuokrasta sovitaan aina tapauskohtaisesti toiminnan laadun ja toiminnan järjestäjän maksukyvyn mukaan. Varattomuus ei siis ole este järjestää toimintaa Oranssilla. Tiloja vuokrataan jonkin verran myös muunlaiseen toimintaan, kuten yksityis- ja yritystilaisuuksiin, jolloin kyse on selkeästi varainhankinnasta Oranssin varsinaiseen toimintaan.

Millaista toimintaa Oranssilla voi järjestää?

Tilat mahdollistavat hyvin monenlaista toimintaa. Oranssilla on järjestetty muun muassa työpajoja, joogaa, opintopiirejä, sirkustreenejä, teatterinäytöksiä ja keikkailtoja.  Ensisijaisesti Oranssi tarjoaa tiloja nuorten itse tekemälle tai nuorille suunnatulle toiminnalle, mutta laajemmallekin yleisölle suunnattuja tapahtumia tai toimintaa on mahdollista järjestää!

Kaiken toiminnan tulee olla päihteetöntä. Toiminnan järjestäjien odotetaan sitoutuvan kulttuurikeskuksen pyrkimykseen olla turvallisempi tila. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että toiminnassa ei hyväksytä syrjintää. 

Haluan järjestää avointa toimintaa tai yksityistilaisuuden, mihin otan yhteyttä?

Jos olet kiinnostunut järjestämään avointa toimintaa Oranssin tiloissa, ota rohkeasti yhteyttä!

Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja ideastasi tapahtumaksi tai toiminnaksi, ja mahdollisuuksien mukaan myös sen vaatimista puitteista. Jos edustat esimerkiksi yhdistystä, joka haluaa järjestää Oranssilla toimintaa, kerro lyhyesti edustamastasi yhteisöstä.

Jos haluat järjestää yksityistilaisuuden, täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuukausittainen listaus toiminnasta Oranssilla löytyy Tapahtumat -välilehdeltä. Tsekkaa myös hieman pidemmälle kurkotteleva kalenterimme.