Tule järjestämään tapahtuma Oranssilla!

 

Oranssi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestäminen. Oranssin uudet tilat on avattu Suvilahden Valvomo-rakennukseen syksyllä 2014. Seuraavassa on käytännön tietoa tapahtumanjärjestämisestä Oranssilla!

 

Oranssin kulttuurikeskuksen tilat?

Oranssin Suvilahden kulttuurikeskuksessa ovat käytössä 180m2 ja 64m2 suuruiset salit, sekä esteetön WC ja pieni keittiö. Tilan pohjapiirroksen löydät täältä sekä tämän selityspläjäyksen jälkeen!

 

Tapahtumanjärjestäminen Oranssilla?

Oranssi tarjoaa lähinnä tilat ja kalustoa tapahtumanjärjestäjien käyttöön. Erilaiset tapahtumat tai vaikkapa työpajat, aamujoogat ja näyttelyt ovat lämpimästi tervetulleita kulttuurikeskukseen! Ensisijaisesti Oranssi tarjoaa tiloja ikärajatonta, epäkaupallista ja avointa toimintaa tekeville nuorten ryhmille sekä ruohonjuuritasolla toimiville yhdistyksille. Ideaalitapaus Oranssin kannalta olisi juuri nuorten itse nuorille tekemä voittoa tavoittelematon toiminta.


Millainen tapahtuma voisi esimerkiksi olla?

Tapahtumanjärjestäjänä te voitte esimerkiksi kehitellä kolmen yhtyeen paketin ja/tai muuta kivaa ohjelmaa kuten leffanäytöksiä, työpajoja tai vaikka juoksukilpailut pihalle. Lisäksi voitte haalia muutaman kaverin jeesaamaan tapahtuman käytännön askareissa (mm. miksaus, lipunmyynti, kahvinkeitto, ruoanlaitto, loppusiivous).


Käytännön seikkoja tapahtumanjärjestämisestä?

Oranssilta löytyy ääni- ja valokalustoa, liikuteltavia lavarakenteita, penkkejä, pöytiä, videotykki, kopiokone, ym.ym. joita voi kysellä käyttöönsä. Teoston lupa ja langaton netti on. Rahan ei välttämättä tarvitse tapahtumaa järjestettäessä ihmeemmin liikkua. Lippuja sopii toki myydä ja pikku kahviota pyörittää kulujen kattamiseksi (esim. matkakulut, esiintyjäpalkkiot, miksaajan palkka tai järjestyksenvalvonta jos tilaisuuden luonne tällaisia edellyttää). Oranssilla järjestettävien tapahtumien tulee olla kaikille avoimia, ikärajattomia, päihteettömiä sekä epäkaupallisia.


Työharjoittelu ja vapaaehtoisuus?

Oranssi ottaa myös mieluusti työharjoittelijoita ja vapaaehtoisia mukaan toimintaa tukemaan. Kysy rohkeasti lisätietoja!

 

Lisätietoja?

Mikäli sinulla on toimintaa, jota haluat järjestää Oranssin tiloissa, ota yhteyttä Liisaan toiminnanjohtaja(at)oranssi.net tai klubi(at)oranssi.net. Liitä mukaan lyhyt ja ytimekäs esittely toiminnastasi ja tekijöistä (kuka olet, mitä haluat tehdä, mitä tarvitset). Näiden perusteella otamme sitten sinuun yhteyttä ja katsomme, miten saamme homman toimimaan!

 

Suvilahden Kulttuurikeskus?

Oranssin kulttuurikeskus on vuodesta 2010 talkoohengessä kunnostettu rakennus, josta on otettu syksyllä 2014 käyttöön ensimmäinen kerros. Tilojen kunnostukseen on osallistanut ja se on työllistänyt lukuisia nuoria, joten tilat ovat muovautuneet heidän haluamaansa suuntaan. Hanketta ovat rahoittaneet Raha-automaattiyhdistys, Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin nuorisoasiainkeskus.

 Hankesuunnitelmassa esitellään tarkemmin Valvomo-rakennuksen korjaus- ja käyttösuunnitelma. Rakennuksen kunnostus jatkuu edelleen. HANKESUUNNITELMA

 

Suvilahden kulttuurikeskuksen pohjapiirrosSuvilahden kulttuurikeskuksen pohjapiirros

Klubitila loppuvuodesta 2013Klubitila loppuvuodesta 2013

Valvomo

14.02.18

Olen aiemmin tehnyt monenlaista kulttuurin, tapahtumatuotannon ja sosiaalialan eri hommissa. Yhdistyksissä olen tykännyt pyöriä hallituksissa, vapaaehtoisena ja töissä. Oranssi on tullut tutuksi tapahtumissa käymisen kautta, ensimmäistä kertaa Skattan tilan aikoina. Toiminnanjohtajan pestin myötä palaan 11 Porissa vietetyn vuoden jälkeen Helsinkiin. Odotan innolla, mitä kaikkea Oranssin vuosi 2018 ja työni pitää sisällään, alku on ainakinollut mainio!

Aloitin työt tammikuussa Ainon perehdytyksessä ja nyt tammikuun lopusta alkaen olen puikoissa itsekseni. Yleensä olen toimistolla arkisin klo 10-16 välillä, puhelinnumero on 044 700 5666 ja meili toiminnanjohtaja@oranssi.net.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos on ideoita tai toiveita toiminnaksi, kysyttävää tai muuta asiaa!

Nähdään Oranssilla!

20.11.17
30.04.15