Vuokraa Oranssi käyttöön kesän aikana!

Etsitkö treeni- tai työtilaa kesäksi? Onko yhdistyksesi järjestämässä leiriä, työpajaa tai kokousta, mutta toiminnalle ei ole löytynyt vielä tiloja? Tai ehkäpä teetkin leffaa ja etsit mielenkiintoista miljöötä kuvauksille?

Oranssi tarjoaa tilojaan vuokralle kesä-elokuuksi niin yhdistyksille kuin yksityisillekin toimijoille alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Oranssin persoonalliset tilat taipuvat moneksi aina kokous- ja työpajakäytöstä bändin tai teatteriryhmän treeneihinkin. Valitettavasti emme näin kesäaikaan voi tarjota tiloja yksityiskemuihin henkilökunnan loma-ajan vuoksi, mutta mikäli sinulla on muunlaisia tarpeita tilan vuokraamiselle, ota yhteyttä niin neuvotellaan sopiva paketti sinulle.

 

Tilojen speksit:

Oranssin kulttuurikeskuksessa ovat käytössä 180m2 Klubisali ja 64m2 Studionäyttämö, sekä esteetön WC ja pieni keittiö. Tilojen korkeus on kolme metriä, ja kapasiteetti 100 henkilöä. Rakennuksen toisesta kerroksesta löytyvät yhdistyksen toimisto ja kokoushuone.

Klubisalin ja Studionäyttämön tilat ovat jossakin määrin muunneltavissa erilaisten tilaisuuksien tarpeisiin sopiviksi. Oranssin sisäänkäynti, tapahtumatilat ja WC ovat esteettömiä, ja niissä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

Toimistoon ja kokoushuoneeseen ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.Tarkempi kuvaus tilojen varustelusta, ensimmäisen kerroksen pohjakuva, sekä lista esitystekniikasta löytyvät Oranssin nettisivuilta: https://oranssi.net/tilat-ja-kalusto/ 

 

Tiedustelut: 

Emma Vuorio, toiminnanjohtaja, Oranssi ry

toiminnanjohtaja@oranssi.net

puh. 044 700 5666