Dragia kansalle: drag show la 29.10.

Kuvitettu juliste, jossa violettia taustaa vasten seisoo kolme vihreää koeputkea. Laitimmaisissa koeputkissa on alkio ja sikiö ja keskimmäisessä pitemmälle kehittynyt hahmo, jolla on isot saappaat jalassa. Putkista nousee höyrypilvi, jossa lukee "Dragia kansalle". Kuvan alareunassa lukee "Drag-tulokkaat lavalla!" sekä lauantai 29.10. klo 18, maksa mitä haluat, Oranssi, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11.

Oranssin drag-kurssin labrassa pulppuaa, kun uudet drag-artistit muotoutuvat pikkuhiljaa!

Halloween-lauantaina 29.10. pidettävässä drag showssa nämä tulokkaat kiipeävät ulos koeputkistaan ja esittäytyvät maailmalle! Lavalla nähdään esiintyjien itse puolentoista kuukauden aikana kehittämiä numeroita, joissa saattaa viilettää jos jonkinmoista hurmuria, outoilijaa ja viehkoilijaa… Näitä olentoja ruodussa pitämässä toimii juontajan roolissa Mealworm. Esitys on sopivasti alkuillasta, joten vaikka olisi muita pimeän yön rientoja, ehtii näitäkin kummajaisia tulla tapaamaan!

Lavalla nähdään Curly Fries, Dolldozer, Liisa Lovikontti, Mx ?, Måns, Statistiina, U. U. Kuikka ja Vanilla Vomit.

Illan sisältöhuomautuksiin kuuluvat kauhun ja seksin elementit.

Ovet: noin 17:45
Showtime: 18:00
Pääsy: maksa mitä haluat, käteinen tai mobilepay (suositushinta esim. 5€)
Ikäraja: Ikärajaton, mutta numerot saattavat sisältää kauhuun ja seksiin liittyviä elementtejä.

Illan aikana kahvia ja teetä saa maksa mitä haluat -periaatteella.
Tapahtumassa noudatetaan Oranssin turvallisemman tilan periaatteita. Oranssin saavutettavuustietoihin voi perehtyä täältä.


ENG

It’s boiling and bubbling in the laboratory, as new drag-artists start to take form in Oranssi’s drag course!

These newcomers will climb out of their test tubes and present themselves to the world at a drag show on Halloween Saturday, the 29th of October! The stage will be taken over by the likes of charmers, weirdos, and beauties as they showcase their numbers, built over the course of one and a half months. Keeping all these creatures in line is Mealworm, serving as the host for the night. The show is quite conveniently in the early evening, so even if you have other affairs to attend this dark night, you still have time to come greet these oddities!

On stage, Curly Fries, Dolldozer, Liisa Lovikontti, Mx ?, Måns, Statistiina, U. U. Kuikka and Vanilla Vomit.

Content notes for the show are elements of horror and sex.

Doors: around 17:45
Showtime: 18:00
Entry: pay what you want, cash or mobilepay (suggested price e.g. 5€)
Age limit: No limit, but the numbers may contain elements of horror and sex.

There will be coffee and tea available with a pay what you want approach.
The event follows Oranssi’s safer space guidelines. The venue is on the first floor, where there is also a spacious toilet. There is a ramp at the front entrance that may be a bit steep for people using manual wheelchairs.